Velkommen til

MIN BLOG

Læs mere her

ALT UDSOLGT :: Julefotografering 2017

NB. ALLE TIDER ER BOOKET. Jeg kan tilbyde gavekort eller alternative bookinger. Kontakt mig for yderligere info.

Ja ja, så er den gal igen. Det er kun lige september, og nu skal der snakkes julegaver. Der ér lang tid til jul, men hvorfor ikke få styr på gaverne til familien allerede nu. Hvad er nemlig bedre end et billede AF dem, man holder af, TIL dem man holder af?

Derfor tilbyder jeg igen julefotografering, inklusiv et eksklusivt WallART print, trykt på aluminium, til KUN 395,- (normalpris 3.500,- incl. fotografering). 

For at opsummere:

 • Du får børnene/familien fotograferet professionelt på ca. 30 min.
 • Du får et eksklusivt 20x30cm WallART produkt, trykt på aluminium.
 • Samlet pris: 395,- (normalpris 3.500,-)

Derudover giver jeg følgende rabatter:

 • 50% på forstørrelser/print ift. normalprisen for efterfølgende kopier.
 • 25% på ALLE WallART produkter ift. normalprisen.

BOOK EN TID NU

Praktisk information

 • Sted: Åbyvejen 45 i Skårup
 • Datoer: 18. og 25. november.
 • Tidspunkt: 9-18 begge dage.
 • Pris: 395,- (billeder købes med 50% rabat. Se prisliste herunder).
 • Påklædning: Undgå det bliver for spraglet og flerfarvet. Less is more.
 • Tidsforbrug: 30 min. pr. session.
 • Hvilken type billeder du kan forvente. Studiebilleder, ensfarvet baggrund. Men det er ikke det vigtige. Det er nemlig dem der er på billederne, og her vil være leg, glæde, sjov, grin, alvor, humor osv.
 • Digitale filer? Ja, de billeder du køber følger med som download.
 • Hvornår er billederne klar til levering? Inden juleaften, og også lidt før. Der bliver meldt en deadline ud i mailen der sendes ud efter fotograferingen.

BOOK EN TID NU

Hvad er et WallART produkt?

Jeg har udvalgt to forskellige produkter, som hører hjemme i det jeg kalder WallART. ART-produkterne udskiller sig først og fremmest ved at være gennemarbejdede til mindste detalje i efterbehandlingen. Udover at blive beskåret og få farver og eksponering korrigeret, så bliver der arbejdet med baggrunden, så den fremstår æstetisk flot, og hovedmotivet bliver fremtonet, så det træder ud af baggrunden.

Aluprintet, som er med i dette tilbud, udmærker sig ved at være mat, og dermed ikke giver genskin. Fremstår desuden minimalistisk og simpelt, da de beslag der følger med gør, at billedet svæver udfra væggen.

Det andet produkt i WallART serien er det klassiske indrammede fotografi i passepartout. Printet bliver monteret med syrefri tape, bag et refleksfrit stykke glas. Det sikrer en høj levetid.

Se i øvrigt denne video:

Samlet prisliste for julefotograferingen

fotograf svendborg, julefoto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eksempel på billede

fotograf Svendborg,

 

 

 

 

Bryllup :: Louise & Birk

Tilbage i august måned 2015 havde jeg æren af at fotografere Louise og Birk på deres bryllupsdag. Det var en fantastisk dag, vejret var med os hele dagen og jeg startede dagen ud med at fotografere parrets forberedelser. Det giver mig en enestående mulighed for at starte dagen ud stille og roligt sammen med brudeparret, inden det går løs til vielsen. Vielsen til Louise og Birks bryllup skulle foregå hjemme i baghaven. Der var pyntet flot op i haven. Efter vielsen og receptionen kørte vi mod Åbyskov, hvor der er mange rigtig fine områder til at fotografere bryllupsportrætterne. I videoen herover, som viser det færdige album, ser man tydeligt, hvor mange forskellige scener der er, på det lille område ned mod vandet.

Read more

Forårsfotografering 0,-

Jeg gentager successen fra sidste års julefotografering, og tilbyder derfor nu…

Forårsfotografering til KUN 0,-

Ja, du så rigtigt; 0 kr.

Du må selvfølgelig købe de billeder du ønsker efterfølgende, MEN jeg giver dig 50% i rabat i forhold til min normalpris. INGEN købetvang, få en god oplevelse og få taget nogle glade billeder med dem du holder af. 

Har du det på samme måde, så book din tid lige her:

Read more

Billeder fra portfolioen :: Demokratidag på Ollerup

Det var en stegende hed juni søndag, hvor jeg var med Desiree Ulrich fra banditproductions.dk på gymnastikhøjskolen i Ollerup til den årlige Demokratifestival. Ollerup ligger lige uden for Svendborg. Højskolen huser til daglig en masse glade elever, som vælger linjefag inden for en bred vifte af fag. Det faglige fokus er på bevægelse i mange forskellige genrer samt ernæring og sundhed. Udover det faglige fornemmer man straks på de elever vi snakkede med, at de får en masse socialt de kan tage med sig videre i livet.

Svendborg – hvor ellers

Det var første gang jeg var med til dagen, og som fotograf var jeg booket til at skyde billeder til en film, som blot er en af flere, til Svendborgs ansøgning om landsmesterskaberne i 2021. Projektets hjemmeside kan ses her. Udover de billeder som skulle bruges til denne film, så ligger et par af mine billeder også på hjemmesiden. 

Jeg er fotograferer normalt portrætter, men lejlighedsvist er det sjovt at prøve noget andet. I kan se et par af de andre billeder fra projektet herunder. 

Read more