Velkommen til

MIN BLOG

Læs mere her

Bryllup :: Louise & Birk

Tilbage i august måned 2015 havde jeg æren af at fotografere Louise og Birk på deres bryllupsdag. Det var en fantastisk dag, vejret var med os hele dagen og jeg startede dagen ud med at fotografere parrets forberedelser. Det giver mig en enestående mulighed for at starte dagen ud stille og roligt sammen med brudeparret, inden det går løs til vielsen. Vielsen til Louise og Birks bryllup skulle foregå hjemme i baghaven. Der var pyntet flot op i haven. Efter vielsen og receptionen kørte vi mod Åbyskov, hvor der er mange rigtig fine områder til at fotografere bryllupsportrætterne. I videoen herover, som viser det færdige album, ser man tydeligt, hvor mange forskellige scener der er, på det lille område ned mod vandet.

Read more

Forårsfotografering 0,-

Jeg gentager successen fra sidste års julefotografering, og tilbyder derfor nu…

Forårsfotografering til KUN 0,-

Ja, du så rigtigt; 0 kr.

Du må selvfølgelig købe de billeder du ønsker efterfølgende, MEN jeg giver dig 50% i rabat i forhold til min normalpris. INGEN købetvang, få en god oplevelse og få taget nogle glade billeder med dem du holder af. 

Har du det på samme måde, så book din tid lige her:

Read more

Billeder fra portfolioen :: Demokratidag på Ollerup

Det var en stegende hed juni søndag, hvor jeg var med Desiree Ulrich fra banditproductions.dk på gymnastikhøjskolen i Ollerup til den årlige Demokratifestival. Ollerup ligger lige uden for Svendborg. Højskolen huser til daglig en masse glade elever, som vælger linjefag inden for en bred vifte af fag. Det faglige fokus er på bevægelse i mange forskellige genrer samt ernæring og sundhed. Udover det faglige fornemmer man straks på de elever vi snakkede med, at de får en masse socialt de kan tage med sig videre i livet.

Svendborg – hvor ellers

Det var første gang jeg var med til dagen, og som fotograf var jeg booket til at skyde billeder til en film, som blot er en af flere, til Svendborgs ansøgning om landsmesterskaberne i 2021. Projektets hjemmeside kan ses her. Udover de billeder som skulle bruges til denne film, så ligger et par af mine billeder også på hjemmesiden. 

Jeg er fotograferer normalt portrætter, men lejlighedsvist er det sjovt at prøve noget andet. I kan se et par af de andre billeder fra projektet herunder. 

Read more