fotograf svendborg, portrætfoto, portræt, fotograf, svendborg,

Jeg elsker bare at skyde bryllupper. Især når der kommer det her helt specielle par, hvor alt går op i en højere enhed. Så er det sjovt at være fotograf, og sådan var det sidste år i september, da jeg tog billeder for Jeanett og Joakim.

Første møde over Skype

Første gang jeg “mødte” Jeanett og Joakim var da vi snakkede sammen over Skype. De bor begge i Norge, og derfor var det nærliggende at Skype sammen. Det er klart den bedste måde at snakke sammen på, når man ikke kan mødes face-to-face, og man finder lynhurtigt ud af, om kemien er som den skal være. Og det var den. I højeste grad!

Landet Forsamlingshus, Tåsinge

Vielsen var planlagt til at skulle foregå på Tåsinge, nærmere bestemt baghaven ved Landet Forsamlingshus. Jeg havde i foråret været med parret på turné på Tåsinge, for at se forskellige steder ud. Vi fik også skudt lidt billeder sammen. Det kan været rart lige at få en følelse af, hvordan det er at være foran kameraet. Tilbage til brylluppet. Det var bare en perfekt dag. Vejret var godt og humøret højt. Den borgerlige vielse på græsset bag forsamlingshuset gik perfekt – de blev gift, mange følelser, smil og tårer. De borgerlige vielser er dog altid en smule mere utilregnelige end de kirkelige. Mest af alt pga. rammerne omkring selve vielsen, og fordi de er noget hurtigere uden alle salmerne, så der stilles krav til mig som bryllupsfotograf.

Portrætterne

Vi skulle ned til gården, hvor parret og gæsterne var indlogeret, for at skyde den første runde af portrætter. Og her var hele slænget af forlovere og brudepiger med. Sjældent har jeg oplevet så sjov en gruppe mennesker, de var bare med på alt hvad jeg kastede efter dem, og jeg skulle til sidst kun stå med kameraet og trykke på knappen. Det kan nogen gange godt være anderledes. Der skal snakkes og dirigeres mere. Det er selvfølgelig fint, men energiniveauet kan godt falde lidt. Dét gjorde det ikke her, der var fuld knald på alle tangenter, og det var bare så fedt at være en del af.

Wedding ART Album

bryllupsfotograf svendborg, bryllupsfoto svendborg, bryllupsfotograf fyn, bryllupsfoto fyn,

Selve albummet er kommer til at se ud som på billedet herover. Jeg har i fire år brugt GraphiStudio som leverandør af albums, og de er lækre. Jeg har ikke fundet noget andet der er ligeså lækkert.

Det var alt for nu, tjek lige lidt flere af billederne fra dagen ud i slideshowet herunder:

no replies

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.