Portrætfoto der vil noget!

af Mick Outzen :: Fotograf Svendborg

Et billede bliver til på en brøkdel af et sekund. Rammerne omkring et billede der bliver taget, der sikrer en god kemi, ro og tryghed er længere undervejs. Det handler om den gode oplevelse, som gør dine minder til mere end et fotografi.

At vælge fotograf kan være svært. At vælge den rigtige fotograf for netop dig og din familie er måske endnu sværere, men jeg vil vove den påstand, at du ikke behøver lede længere.

Min helt store passion er at portrættere mennesker. Jeg fotograferer babyer, bedsteforældre og brudepar (kort sagt). Jeg har mit eget studie nær Svendborg, jeg arbejder på lokation og leverer billeder på print i højeste kvalitet.
Min stil og tilgang er enkel, personlig og nærværende.
Jeg synes billederne i galleriet taler for sig selv, så gå på opdagelse og kontakt mig, hvis du mener, jeg kan gøre noget for dig.

Kameraet alene gør ikke en god fotograf. 

Det handler for mig om den gode oplevelse, det handler om kendskab til mennesker, og være åben og ydmyg i forhold til den enkelte opgave og at give sin højre arm hver eneste gang. Jeg vejleder dig grundigt foran mit kamera, så du aldrig føler dig malplaceret eller i tvivl om, hvor hænder, fødder, ansigt, skuldre osv. skal placeres. At være lidt nervøs før du skal fotograferes er naturligt, men jeg evner at få dig til at slappe af foran kameraet via en rolig og seriøs tilgang…. Dermed bliver det altid en god og positiv oplevelse, og således opnås de bedste portrætter. Jeg arbejder ikke på tid, men indtil de nødvendige billeder er taget.

Familien betyder alt

Livet som fotograf i Svendborg er skønt. Jeg er familiemenneske med stort F, har en skøn kone og fire dejlige børn og masser af rum til leg og fordybelse sammen med familien. Jeg ved derfor, hvad der kræves, for at dine børn får en behagelig oplevelse foran kameraet.
Om jeg er fotografen for dig vil tiden vise, men jeg glæder mig til at høre fra dig og vise dig, at når du vælger mickoutzen.dk som fotograf, så får du minder, der er mere end blot et fotografi.
Klik rundt, og lad som om du er hjemme.

Minder der er mere end et fotografi

  • DEL:

Jeg samarbejder med, og henviser gerne til