Jeg har en mission!

af Mick Outzen :: Fotograf Svendborg

Jeg er passioneret omkring at skabe gode oplevelser, fortælle den gode historie og levere individuelle kunststykker til alle mine kunder. Hos mickoutzen.dk er dine minder mere end blot et fotografi. Skal jeg fortælle din historie?

Dit navn (påkrævet)

Din email (påkrævet)

Din besked

At vælge fotograf kan være svært. At vælge den rigtige fotograf for netop dig og din familie er måske endnu sværere, men jeg vil vove den påstand, at du ikke behøver lede længere.

Min helt store passion er at portrættere mennesker. Jeg fotograferer babyer, bedsteforældre og brudepar (kort sagt). Jeg har mit eget studie nær Svendborg, jeg arbejder på lokation og leverer billeder på print i højeste kvalitet.
Min stil og tilgang er enkel, personlig og nærværende.

Produkter i topklasse

Jeg har håndplukket en række produkter, som jeg føler dækker mine to hovedområder; portrætter og bryllupper. Hos mig er det digitale billede ikke et enkeltstående produkt, men et sideprodukt man får med, når man køber ét af mine produkter. For at læse mere om, hvilke produkter der er i sortimentet, klik her.

Kameraet alene gør ikke en god fotograf. 

Det handler for mig om den gode oplevelse, det handler om kendskab til mennesker, og være åben og ydmyg i forhold til den enkelte opgave og at give sin højre arm hver eneste gang. Jeg vejleder dig grundigt foran mit kamera, så du aldrig føler dig malplaceret eller i tvivl om, hvor hænder, fødder, ansigt, skuldre osv. skal placeres. At være lidt nervøs før du skal fotograferes er naturligt, men jeg evner at få dig til at slappe af foran kameraet via en rolig og seriøs tilgang…. Dermed bliver det altid en god og positiv oplevelse, og således opnås de bedste portrætter. Jeg arbejder ikke på tid, men indtil de nødvendige billeder er taget.

 

Familien betyder alt

Jeg er familiemenneske med stort F, har en skøn kone og fire dejlige børn og masser af rum til leg og fordybelse sammen med familien. Jeg ved derfor, hvad der kræves, for at dine børn får en behagelig oplevelse foran kameraet.
Om jeg er fotografen for dig vil tiden vise, men jeg glæder mig til at høre fra dig og vise dig, at når du vælger mickoutzen.dk som fotograf, så får du minder, der er mere end blot et fotografi.
Klik rundt, og lad som om du er hjemme.

Minder der er mere end et fotografi

  • DEL:

Jeg samarbejder med, og henviser gerne til