Familie og Portræt

Unikke portrætter ved Mick Outzen Bryllup og Portrætstudie

Vi har en mission!

Mick Outzen Bryllup og Portrætstudie :: Fotograf Svendborg

Vi er passionerede omkring at skabe gode oplevelser, fortælle den unikke historie og levere individuelle kunststykker til alle vores kunder. Jeres minder er mere end et fotografi for os - skal vi fortælle jeres historie?

At vælge fotograf kan være svært. At vælge den rigtige fotograf for netop dig og din familie er måske endnu sværere, men vi vil vove den påstand, at du ikke behøver lede længere.

Vores helt store passion er at portrættere mennesker. Vi fotograferer familier og brudepar. Vi vil elske at arbejde sammen med jer om at skabe de mest perfekte portrætter af jeres familie.

Produkter i topklasse

I vores studie leverer vi ikke filer. Vi skaber færdige portrætter, produkter som er klar til væggen eller til at pakke ud og sidde med på skødet, med familien samlet omkring - lækre håndlavede kvalitetsalbum.

Kameraet alene gør ikke en god fotograf.

Det handler for os om den gode oplevelse, det handler om kendskab til mennesker, og være åben og ydmyg i forhold til den enkelte opgave og at give sin højre arm hver eneste gang.

Mange års erfaring i branchen har gjort os til eksperter i at få dig til at slappe af foran kameraet. Det sker ved en god omgangstone og en rolig tilgang. Vi ved det kræver tid at skabe de gode portrætter, og det er lige meget om det er enkeltportrættet af den unge studerende eller familieportrættet med flere generationer.

Familien betyder alt

Hos Mick Outzen Bryllup og Portrætstudie værdsætter vi famillien meget højt. Vi ved, hvad der kræves, for at dine børn får en behagelig oplevelse foran kameraet.

Om vi skal dokumentere jeres familie vil tiden vise, men vi vil elske at mødes med dig og høre om netop din familie, og tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.