fotograf svendborg, bryllupsfotograf, bryllup,Bryllupsfotograf Mick Outzen tilbyder brudepar det bedste inden for bryllupsfotografering.

Skal du giftes her i Svendborg? Hvem skal være jeres bryllupsfotograf?

Her er en liste med ting I bør overveje når I er på udkig efter en bryllupsfotograf.

#1 Personlighed

Når I udvælger en bryllupsfotograf så er det ikke bare en fotograf til jeres bryllupsdag. I hyrer en bryllupsfotograf, som vil være til stede sammen med jer og jeres familie hele bryllupsdagen. Personlighed er en stor del af udvælgelsesprocessen, og bør ikke være noget man ser gennem fingre med på nogen måde.

Jeres fotografs personlighed kan sætte humøret for hele jeres dag og for jeres gæster. I sidste ende kan det have indflydelse på, hvordan jeres bryllupsportrætter tager sig ud. I vil helt sikkert arbejde sammen med jeres bryllupsfotograf igennem det meste af et år, hvis man regner de indledende møder, forlovelsesfotografering samt udarbejdelsen af album med.

#2 Pris

Prisen er altid en faktor, men det bør ikke være det eneste der tæller. Vi hører tit om skrækhistorierne i branchen, hvor brudeparret har taget en beslutning om ikke at prioritere bryllupsfotografering i budgettet, og det har vist sig at være en dårlig beslutning når det kom til stykket. Når alt kommer til alt, så er bryllupsbillederne det eneste tilbage du har at huske dit bryllup på.

#3 Albums

Hvad har du tænkt dig at gøre med alle billederne fra din bryllupsfotograf? De fleste vælger at få dem lavet i et smukt designet bryllupsalbum, som jeres bryllupsfotograf bør levere til jer. Undervurder ikke vigtigheden af et album fra jeres bryllup. Dette er jeres første familie arvestykke og den perfekte ting som I for altid vil huske jeres bryllup på.

Når I vælger bryllupsfotograf så find en med et album, som på bedste vis fremhæver hvem I er som en ny familie. De forskellige bryllupalbums kommer i mange forskellige former og størrelser. Spørg jeres bryllupsfotograf om 1) Hvor mange sider er der i vores bryllupalbum? 2) Hvor mange billeder vil der være i bryllupalbummet? 3) Hvilke muligheder for læder er der i vores bryllupalbum?

#4 Dækning

Noget man ofte glemmer når man vælger bryllupsfotograf er antallet af timer som der tilbydes. Typisk vil man gerne have sin bryllupsfotograf til at dække alle de store øjeblikke i løbet af bryllupsdagen. Det er jo trods alt det de bliver hyret til. Når det er sagt, så bør de typiske krav til dækning være på mellem 8 og 10 timer.

Vær forsigtig her. Nogle bryllupsfotografer tilbyder mindre end tilstrækkelig dækning på jeres bryllupsdag, og når først du finder ud af det, så er det oftest for sent.

Mick Outzen Bryllup og Portrætstudie er en bryllupsfotograf placeret i syddanmark, med Svendborg som lokal base, og tilbyder dokumentation af jeres bryllupsdag i hele Danmark og udlandet.

For mere information om vores bryllupsfotografering besøg venligst www.mickoutzen.dk eller ring på 29720323