Kunne du tænke dig til at vinde en forlovelsesfotografering i årets første forårsmåned (marts)? “Ja, men hvad er en forlovelsesfotografering”, tænker du måske? Læs med herunder og se, hvordan du tilmelder dig konkurrencen, hvad en forlovelsesfotografering er og ikke mindst et eksempel på netop en forlovelsesfotografering

Hvad er en forlovelsesfotografering

Det kan være mange ting. Jeg foreslår altid mine brudepar at blive fotograferet inden deres bryllup, dels for at lære deres bryllupsfotograf bedre at kende, dels for at have så stor en variation af billeder til væggen derhjemme. Det kan nemt blive ensformigt, hvis alle billeder er af jer i det fineste bryllupstøj.

Det kan også være du allerede har fundet en fotograf til jeres bryllup, men bare ønsker portrætter til jeres invitationer eller gæstebøger. 

Endeligt kan det også være kærestebilleder af jer begge to uden der nødvendigvis snakkes bryllupsplaner. 

Uanset anledningen sørger vi for en stor variation af portrætter, så der både er mulighed for store natur/arkitektur-portrætter til væggen, eller de klassiske portrætter til invitationerne.

Vælger man vores største pakke følger der en gæstebog med, som jeres gæster kan skrive hilsner i. Se et eksempel nederst på siden, hvordan man kan sammensætte et album, med plads til at skrive hilsner på de enkelte sider.

Deltag i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen beder vi jer udfylde spørgeskemaet herunder. Hvis du er den heldige vinder aftaler vi et møde inden fotograferingen, for at forventningsafstemme sessionen, og for at du/I har mulighed for at se, hvad vi har at tilbyde. Vinderen findes onsdag d. 28/2 – og får direkte besked.

Det du vinder er en fotografering af et par timers varighed. Vi snakker sammen om alt det praktiske. Jeg giver jer desuden to gaveprint med i størrelsen 20×30 cm. Dem får I mulighed for at udvælge til jeres fremvisning.

Eksempel på forlovelsesfotografering

 

Tak fordi du læste med, og tak for deltagelsen i konkurrencen.

fotograf svendborg, bryllupsfotograf, bryllup, forlovelsesfotografering