Bryllupskontrakt

[vc_row][vc_column][ut_custom_shortcode]Hvilken pakke ønsker I?

(Ekstra timer: 1000,- pr. time, Ekstra dobbeltsider: 800,-)
For alle bryllupspakker (god, bedre, bedst - wauw), er følgende med:

 • Proof Book indeholdende alle behandlede billeder
 • Unikt designet Wedding ART Album, ekstra dobbeltsider tilføjes til 800,-/side. Udgangspunkt for albums: God: 15 dobbeltsider, Bedre: 25 dobbeltsider, Bedst: 35 dobbeltsider.
 • Alle billeder til download
 • GOD (op til 6 timer / 15 dobbeltsider)BEDRE (op til 8 timer / 25 dobbeltsider)BEDST (op til 10 timer / 35 dobbeltsider)YEAH! (Flere Dage / Flere Albums)

  Må billederne bruges på de sociale medier?

  Mickoutzen.dk bruger de sociale medier til markedsføring, og flere kunder finder frem til min service denne vej.
  Ja, billeder må gerne bruges på de sociale medierNej, billederne må ikke bruges på sociale medier.

  Ønsker I fotografen skal gemme de digitale negativer?

  Skulle uheldet være ude, og filerne går tabt på jeres egen computer, tilbyder jeg at gemme filerne til kun 250,- pr. år. Alternativt slettes filerne umiddelbart efter jobbets afslutning.
  JA TAK!Nej tak.

  • Denne kontrakt er gældende fra 1. september 2016 og gælder for alle aftaler indgået med mig, Mick Outzen, herefter refereret til som ”Fotografen(s)” og kunden anført herover, herefter referet til som “kunden(s)”.
  • Denne kontrakt forpligter kunden til at give fotografen besked om væsentlige ændringer i dagens program i rimelig tid inden brylluppet, dvs starttidspunkter, adresser, og lign. Fotografen kan ikke, ved manglende informering, holdes til ansvar for evt. forsinkelser eller udeblivelser.
  • Fotografen forbeholder sig ret til at afbryde samarbejdet med kunden øjeblikkeligt, hvis fotografen oplever utilbørlig, truende eller fjendtlig opførsel fra personer ved brylluppet, eller i tilfælde hvor fotografens helbred er i fare.
  • Fotografen er ikke ansvarlig for manglende dækning af dele af brylluppet, i tilfælde af begivenheder der er uden for fotografens kontrol (force majeur). Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, forkerte angivelser af adresser, forsinkelser forvoldt af parret eller parrets gæster, vejret, restriktioner på lokationer, trafikale forhold, afspærringer, uheld og tyveri. Fotografen kan ikke gøres ansvarlig for baggrunde og lysforhold der forringer kvaliteten af det bestilte arbejde eller umuliggør opgaven. Fotografen kan ikke stilles til ansvar for ikke at have fotograferet dele af brylluppet, herunder enkeltpersoner eller genstande.
  • Det er, medmindre andet er tydeligt skriftligt aftalt, parrets ansvar at indsamle tilladelser til at fotografere på de ønskede steder hvis sådanne kræves. Bemærk at mange offentlige bygninger, fx banegårde, metrostationer, indkøbscentre og lign. har forbud mod fotografering, medmindre der er fremsendt en skriftlig tilladelse.
  • Alle billeder taget af fotografen er beskyttet af ophavsretloven. Det betyder at fotografen har alle rettighederne til billederne og de må ikke kopieres, printes, ændres eller videresælges uden fotografens skriftlige tilladelse. Modtager parret en USB disk/DVD/Link med billeder, giver det begrænset brugsret over billederne, hvilket betyder at parret frit må printe billederne, og dele de redigerede billeder på sociale netværkssider og deres egen hjemmeside, blogs osv. Det er ikke tilladt at videresælge eller benytte redigerede billeder i kommercielle sammenhænge uden skriftlig tilladelse fra fotografen. Det er ikke tilladt at ændre på de redigerede billeder uden fotografens tilladelse, og fotografens navn må ikke optræde i sammenhæng med de uredigerede billeder.
  • Fotografen forbeholder sig ret til at bruge udvalgte billeder på sin egen hjemmeside/Facebook/Instagram, med mindre andet er skriftligt aftalt.
   I tilfælde af at fotografen ikke kan møde op og fuldføre opgaven som aftalt i denne kontrakt pga en skade, sygdom, en ulykke eller lign. som er udenfor fotografens kontrol, vil fotografen gør alt i fotografens magt for at finde en afløser. Skulle det ske, at en afløser ikke kan findes, vil der ikke kunne kræves erstatning, men en evt. forudbetaling vil selvfølgelig blive tilbagebetalt.
  • I det tilfælde at alle de digitale filer går tabt, bliver stjålet eller ødelagt, af årsager udenfor fotografens kontrol, inklusiv, men ikke begrænset til harddiskfejl, kamerafejl og lign. vil hele beløbet blive tilbagebetalt. I tilfælde af at en del af billederne går tabt, vil der blive udregnet et procentvist tab, og denne andel vil i disse tilfælde blive trukket fra den oprindelige pris. (Eks: Tager jeg 2000 billeder på dagen, men mister derefter 500 af dem, vil kunden blive opkrævet 75% af det fulde beløb). Der vil ikke yderligere blive udbetalt nogen form for erstatning.
  • Det er ikke påtvunget fotografen at udlevere alle billeder skudt på dagen, hvilke billeder der udleveres til kunden er fotografens egen beslutning.
   Redigeringen af billederne og det overordnede look vil i sidste ende altid være fotografens beslutning. Fotografen vil lytte til forslag og ideer fra kunden, men i sidste ende vil det være fotografens beslutning.
  • I tilfælde af at kunden aflyser aftalen med fotografen, vil der blive opkrævet et beløb der svarer til 50% af det aftalte, såfremt fotografen ikke bliver booket til et andet bryllup. Bliver fotografen booket på dagen efterfølgende, vil et beløb svarende til 20% af det aftalte blive opkrævet.

  Kriterier for design af album

  Ændringer af album: Jeg (mickoutzen.dk) vil designe og præsentere det unikke album udfra det antal dobbeltsider I har ønsket.

  I må udskifte billeder og bytte om på billedenumrene så længe billederne er konsistente med design, ide og fortælling. Jeg (mickoutzen.dk) vil indarbejde jeres billedeudskiftninger uden yderligere fakturering. At udskifte billeder inkluderer ikke et redesign af albumlayoutet, men I er velkomne til at købe ekstra ændringer af albummet efter den første runde af ændringer, til 250/time. Alle billedeudskiftninger skal laves vha. dokumentet “Kriterier for design af album”. Endeligt gennemsyn og godkendelse bør ske ved personligt fremmøde hos mickoutzen.dk.
  JA, vi er bekendte med 'Kriterier for design af album' og godkender betingelserne.:

  Godkend

  JA, vi har læst og godkender betingelserne i kontrakten herover og vil gerne bestille mickoutzen.dk til at tage vores bryllupsbilleder. Et beløb på 50% af pakkens pris vil desuden blive faktureret for endelig håndslag på aftale. Det resterende beløb står til betaling ved godkendelsen af det endelige albumdesign. Albumdesignet vil ikke blive sendt til tryk/binding før betalingen er sket.

  [/ut_custom_shortcode][/vc_column][/vc_row]